SALGSBETINGELSER

Salgsbetingelser

Vi har oppdatert våre salgsbetingelser:

Partene:
I det etterfølgende er partene som følger:

Selger er Miltrad as, Postboks 2003, 9507 ALTA,  e-post miltrad@miltrad.no, Mobil 93213271, org.nr 981200047, og betegnes i det følgende som  selger.

Kjøper er den forbrukeren som foretar bestillingen, og betegnes i det følgende som  kjøper/kjøperen.

 

Alle varer sendes som pakker i postoppkrav dersom intet annet er spesielt avtalt. Priser og vareutvalg kan endres uten varsel. Enkelte varer kan være midlertidig utsolgt, vær vennlig å beregne ventetid på de varene.

Alle priser er inklusive moms. I tillegg kommer porto og postverkets gebyr for postoppkrav:
Postoppkrav pakke kommer på 255.-

NB! Vær oppmerksom på at dersom du bestiller varer i oppkrav vil det komme fram fraktkostnad og oppkravsgebyr på KR. 255,- på ordrebekreftelsen din!  Vi forbeholder oss retten til å redusere dette beløpet dersom varemengde og verdi tilsier det (se over).

Betalingsmåter
Forhåndsbetaling
til konto 1503 24 97338 : Frakt/ekspedisjon Nkr 99.-.
Vipps iht eget valg i nettbutikken, frakt/ekspedisjon Nkr 99.-
Kredittkort: Denne tjenesten leveres av NETS og medfører høy sikkerhet for deg som kunde. Det er viktig for oss at informasjon som omhandler din bruk av kredittkort ikke flyter fritt omkring.
Alle transaksjoner med kredittkort og vipps belastes med et fast beløp på kr 99.- som dekker frakt og handling i Norge og til Feltpost.
Ved brevsendinger reduserer vi porto/eksp til brevporto pluss ekspedisjon.
For kunder som skal ha sendt varer til utlandet belaster vi porto for den aktuelle transporten.
Betalingskortet belastes når varen sendes fra oss.

Handler du for mer enn 2000.- NOK netto (2500.- inkl mva) betaler vi portoen uansett!

Leveringstid
Vi forsøker alltid å levere fra oss påfølgende virkedag etter mottatt ordre, men det kan oppstå forsinkelser i levering fra oss. Dette på grunn av mangler på lagerbeholdning eller annen aktivitet som treffer oss ansatte. Dersom slikt oppstår vil vi uten tap av tid ta forbindelse med deg som kunde og informere om situasjonen.
Ved custom-made (som f.eks navnestriper) ber vi om forståelse for at vi må forholde oss til underleverandørers leveringstid. Også her forsøker vi å holde kunden informert om situasjonen.

Angre- og bytterett
Mottaker har full angrerett på varene i 14 dager fra mottak. Selvfølgelig også bytterett om varene ikke passer eller står til forventningene. Returporto betales av kunden. Dette iht angrerettloven.
Vennligst ikke send returvarer som postoppkrav.
OBS! Det er IKKE angrerett på navnestriper/custom made såfremt dette er produsert iht din bestilling.
Retur sendes til:
MiltradAS
Postboks 2003
9507 ALTA

OBS! Uberettiget retur / retur av uavhentet postoppkravssending:
Vil bli belastet med et returgebyr på inntil NOK 250.- pr gang. Beløpet går til dekning av påløpte frakt-kostnader i forbindelse med bestillingen.

Reklamasjon/Reparasjon
Skulle du være misfornøyd med produktet eller ønske reparasjon/service sender du varen i retur til oss i original stand, husk at den fortsatt skal kunne selges som ny!
Vi vil i dialog med deg enten refundere kostnaden av varen, reparere eller erstatte det med et nytt.

Konfliktløsning:
Skulle vi komme dithen at selger og kunde havner i konflikt stiller vi oss helt og holdent bak Forbrukertilsynets tips:

«Klager rettes til selger innen rimelig tid. Partene skal forsøke å løse eventuelle tvister i minnelighet. Dersom dette ikke lykkes, kan kjøperen ta kontakt med Forbrukerrådet for mekling. Forbrukerrådet er tilgjengelig  på  telefon 23  400  500  eller www.forbrukerradet.no.

Europa-Kommisjonens klageportal kan også brukes hvis du ønsker å inngi en klage. Det er særlig relevant, hvis du er forbruker bosatt i et annet EU-land. Klagen inngis her: http://ec.europa.eu/odr

Rabatter
Vi har svært lave påslag på våre varer. Derfor kan vi ikke gi store rabatter. Men vi betaler portoen dersom du handler for mer enn 2000.- NOK netto (uten mva).

For partier på 10 enheter eller flere (av samme vare) gir vi 10% rabatt. Vil du ha et spesielt tilbud, vennligst ta kontakt.

Organisasjonsrabatter
Enkelte organisasjoner har egen rabattavtaler med oss. Sjekk med din organisasjon om det gjelder deg!
Vi gjør oppmerksom på at organisasjonen skal godtgjøre at du er medlem for å være berettiget til rabatt.
Rabatten er personlig, kan ikke overføres til andre og gjelder det antall enheter som er rimelig til eget bruk.