Mildot Master

639,00 kr

Varenummer: 5500 Kategori:

Beskrivelse

Det ultimate hjelpemiddel for å bedømme avstand til målet, høydevinkel, korreksjon for kulebanefall og vindavdrift uten å bruke laser avstandsmåler eller andre elektroniske hjelpemidler.

MILDOT MASTER er et enkelt, velprøvd og pålitelig verktøy som hjelper skarpskyttere, snipere og jegere over hele verden. Den kan ikke gå tom for strøm, den fungerer under alle vær og vindforhold, den går ikke i stykker om du skulle miste den i bakken, og den veier bare noen få gram!
Det er derimot en forutsetning at du har et kikkertsikte med Mildot retikkel (se bilde) på våpenet ditt. Mildot kikkertsikte brukes av de aller fleste skarpskyttere og snipere over hele verden, siden dette retikkelet gir muligheten til å bedømme avstand, forlegge for vindavdrift og kulebanefall på en enkel måte.
Men, for å utnytte denne funksjonen er man avhengig av enten tabeller, kalkulator eller formler. Det er her MILDOT MASTER har sin fordel. Den er i prinsippet bygd opp som en god gammeldags regnestav. Man setter inn den inngangsverdien man har (f.eks høyden på målet i cm og antall Mildot), og leser av resten (avstand, kulebanefall) på de øvrige skalaene. Den er lynrask å bruke, og det tar kortere tid å regne ut en avstand til målet enn det gjør å taste inn tallene på en kalkulator, eller finne riktig tabell i loggboken.
Et absolutt «must have» hvor laser avstandsmåler ikke kan brukes, ikke er tilgjengelig, er gått i stykker eller er for dyrt å kjøpe, eller du knapt vet hva en loggbok er!
Leveres med avstandsliste i både meter og yards.

Med MILDOT MASTEREN følger en utførlig bruksanvisning på hvordan du kan:
-Regne ut avstanden til et objekt du vet høyden, lengden eller bredden på.
-Lese av korreksjon for skyting oppover eller nedover.
-Lese av, og forlegge siktepunktet basert på kulebanefallet
-Lese av, og forlegge for vindavdrift
-Beregne høydevinkel

Bruksanvisning MILDOT MASTER

For mer informasjon om MILDOT MASTER: www.mildot.com
For utfyllende forklaring og bruk av mildot sikte: www.mil-dot.com

Anbefalte produkter